tiistai 16. syyskuuta 2014

Makuuhuone

Nyt täytyy ihan sanoa, että olen tyytyväinen makuuhuoneen muotoutumiseen. Jos ei ota huomioon irvistäviä nurkkia ja joitain pieniä yksityiskohtia, tunnelma on aika lailla kohdallaan ja sellainen mitä hain. Aikeissa olen maalata taulun seinälle ja näpertää pieniä yksityiskohtia sisustukseen, mutta tällä hetkellä tilanne on jo aika kiva.

Lattia on bilteman tikkuja, jotka olen hionut muistuttamaan vähän enemmän lautalattiaa ja maalannut ne. Seinät on ihan skräppipaperia.
Kalusteet olen pitkälti ostanut valmiina, lukuunottamatta pieniä seinähyllyjä ja seinällä olevaa ristipistotaulua joka tuli talon mukana edelliseltä omistajalta.


Päätin kuitenkin hieman tuunata sänkyä ja tällaiselta se nyt näyttää. Päiväpeiton virkaa toimittaa virkattu tilkku, lakanan, tyynyt ja peiton ompelin vanhasta lakanakankaasta ja somistin ne pitsinauhalla.Tässä kokonaiskuvaa.Nurkkausta.Voisihan tuonne kuvitella asukkaan syventyneenä hyvään kirjaan yövalon loisteessa... :)


6 kommenttia:

  1. Voi ihmettä, valotkin on tulleet kotihin! Kyllä siellä on romanttista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hyvinkin romanttista. Ettei jopa oikein yltiöromanttista. ;) Mutta jospa asukaskin on sen luontoinen, mene ja tiedä...

      Poista