tiistai 14. tammikuuta 2014

Ullakko

Ensin oli ajatuksissa rakennella valmiiksi se keittiö... Mutta kuinkas kävikään, ullakolle päädyttiin. Ullakolle tulee siis perheen tyttären huone ja toiseen päätyyn työ/musahuone. Ehkä se voisi muistuttaa jonkinkaltaista oleskelutilaa. Tapettina tytön huoneessa japanilaista paperia ja musahuoneessa skräppipaperia. Lattiamateriaali on tosiaan Jyskin pöytätableteista pätkittyä ja aavistuksen alkuperäistä tummemmaksi käsiteltyä. Suhteellisen tyytyväinen olen lopputulokseen.
Sisäkatto on myöskin tabletista kyhätty ja valkoiseksi maalattu. Tarkoituksella jätin sen vähän rosoisen näköiseksi. Vielä tosin pitää vähän siistiä saumoja. Tyytyväisempi olen lattiaan kuin kattoon, mutta näillä mennään. Listat puuttuu vielä ja tietysti portaat, mutta jotain olen edes saanut aikaiseksi. :)
Seuraavaksi pitäisi alkaa pätkimään keittiön lattiaa varten bilteman tikkuja. Niin ja vähän on alkanut polttelemaan ajatus siitä, että edes jotain kalusteita tekisin itse. On niitä bilteman sytykkeitä meinaan sen verran iso satsi, että parempi olisi varmaan jotain tehdäkin niille. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti